HometopmenuDienstentopmenuLinkstopmenuOver onstopmenuContact
Administratiekantoor Schadé
Over ons

Mijn naam is Theo Schadé, ik ben geboren en getogen in Kampen.

Na mijn militaire dienstplicht als vrachtwagenchauffeur te hebben vervuld ben ik in Dronten bij een middelgroot op de agrarische markt georiënteerd accountantskantoor begonnen. Na enkele jaren ben ik overgestapt naar een landelijk operend accountants- en belastingadvieskantoor welke alleen op de (para)medische markt actief is. Hier heb ik het vak van A tot Z geleerd: van het maken van jaarrekeningen t/m het verzorgen van de aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Ondertussen had ik door middel van avondstudie mijn SPD-diploma behaald en mij bij de BSPD als register SPD-er ingeschreven.
Nadien heb ik nog bij enkele regionaal opererende accountantskantoren, welke hoofdzakelijk binnen het MKB actief waren, gewerkt.
Vanaf begin jaren '90 van de vorige eeuw heb ik, naast mijn dienstbetrekking, altijd een klein administratiekantoor aan huis gehad. In de avonduren en in het weekend "bediende" ik dan mijn eigen cliënten. Nu is de tijd daar gekomen dat ik deze activiteiten verder uit wil breiden.

Homebottom menuDienstenbottom menuLinksbottom menuOver onsbottom menuContact