HometopmenuDienstentopmenuLinkstopmenuOver onstopmenuContact
Administratiekantoor Schadé
(Para)medici

Als (para)medicus bent u geschoold om mensen te helpen.
Daarnaast bent u - misschien wel tegen wil en dank - ondernemer, en dat brengt vele administratieve verplichtingen met zich mee. De boekhouding, belasting, jaarrekening en het veiligstellen van uw pensioen, om er een paar te noemen.

Ziet u door al die administratieve verplichten wel eens de bomen niet meer door het bos? Zou u liever meer tijd aan uw patiënten besteden? Door onze jarenlange ervaring in de (para)medische sector maken wij dit voor u mogelijk.

Medici moeten doen waar ze goed in zijn
Inzicht in uw financiën is essentieel voor een gezonde praktijkvoering. Hoeveel geld komt er binnen en hoeveel gaat eruit? U kunt het allemaal zelf bijhouden, maar u mist vaak de specialistische kennis en het kost veel tijd, waarin u geen patiënten kunt zien. Wij nemen u dit werk graag uit handen.

Privérapport maakt privé-inkomsten en uitgaven inzichtelijk
Naast de gewone jaarrekening behoort - desgewenst - een privérapport, toegespitst op uw persoonlijke financiële omstandigheden, tot de mogelijkheden. Voor ons bent u meer dan alleen maar die ondernemer. Zodoende zijn wij in staat om u gericht financieel advies op uw persoonlijke situatie te gven.

Homebottom menuDienstenbottom menuLinksbottom menuOver onsbottom menuContact